sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Rakennusetsintä Nupuri

Aloitettiin Nupurin kartanolla. Pihkalle 2 mm, ensimmäinen alakerran keittiössä puoliumpparissa, ei probleemaa. Muutenkin Pee kivasti ohjattavissa ja työskenteli hyvin. 2 mm yläkerran kylppärissä, otti hajun huoneeseen, jossa haukkui kylpyhuoneen puoleista seinää. Kylppärin ovi auki ja haukut vielä maalimiehellä.

Valolle ensimmäistä kertaa hakumetsän ulkopuolella rullaa...
2 maalimiestä, eka 1 kerroksen viimeisessä huoneessa nurkassa, Valo toimi rullan tuonnin hyvin, vähän sähläsi näytölle mentäessä (suunta oikea, pyörähti välissä olevassa huoneessa). 2 mm yläkerrassa kokolattiamattohuoneen komerossa avopiilossa, Valo oli mennyt maalimiehelle, peruuttanut 2 m, palannut hakemaan rullaa vasta sitten. Rullan tuonti ja näyttö jees. Valolta myös nättiä, ohjattavaa etsintää. Huippuotus. Pientä sählinkiä rullan kanssa, mutta perusajatus piti eli vuoden ilmaisutreeneistä on ollut jotain hyötyä ;o)

Jatkettiin kaksikerroksiseen kellariin + saunaan. Pihkalle pyysin kahta pähkinää, 1 maalimies kellarin yläkerrassa autonrenkaiden takana komerossa. Ilmaisi hyvin, mutta tarkennuksessa oli toivomisen varaa. Pyysin hyppäämään renkaiden päälle, kesti hetken ennen kuin Pee noudatti ohjeita. Muuten jees. 2 maalimies saunalla, Pee ampaisi saunalle tuhatta ja sataa, jäin vähän jälkeen. Oli aloittanut ilmaisun löyly/pesuhuoneessa, maalimies oli löylyhuoneessa lattiatasossa tynnyrin takana. Pee pomppi lauteilla, ilmaisi vahvasti kiuasta, kesti tovin ennen kuin sai ilmeisesti jonkinlaisen näköhavainnon(?) vastapäisellä seinustalla olevasta maalimiehestä ja jatkoi ilmaisut. Hyvähyvä.

Valolle lisää rullaa. 1 maalimies kellarin yläkerrassa pimeähkössä nurkassa pitkän huoneen perällä, otti ja toi rullan erittäin jees! Lähetin pienille pistoille siirtyessä kellarilta saunalle, teki nätisti töitä, tarkastettiin sauna pintapuolisesti ja lähetin saunan ulkopuolelle rakennuksen seinän viertä. Valo löysi maalimiehen saunan takaa, toi rullan taas tosi hyvin, paljon kehuja, lihapullia ja leikkiä.

Rakennusetsintä on huisin hauskaa, koirat nautti erilaisesta ympäristöstä. Ohjaajalle haastavaa hajujen kummallisten kulkureittien takia, mutta taas opittiin paljon :)

Ei kommentteja: