sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Hakutreeniä 8.3. ja rullatreeniä 9.3.

Lauantaina aloitettiin 8.30 Velskolassa pk-porukan kanssa. Valolla kyseisen porukan kanssa ekat treenit, joten makkararinkiä alkuun. Yksi seisova ja yksi vähän päälle kumartunut olivat pelottavia, muut huisin hauskoja. Pelottavatkin olivat ok kun tuin menemällä maalimiehen viereen taputtelemaan ja ihastelemaan. Lopuksi viimeiseltä makkararingin maalimieheltä löytyi vielä lelu, jota Valo retuutti muutaman maalimiehen kanssa häntä kippuralla.
Kello 12.00 ehdittiin seuraaviin treeneihin Siikajärven 1. parkkikselle, nyt teemana rullailmaisu. Uutta nyt se, että maalimiehet olivat valmiiksi metsässä, 1. ja 2. siirtyivät pari metriä syvemmälle kun Valo katsoi kohti. Treeni meni ok, Valo oli todella motivoitunut ja vauhdikas, viimeisellä maalimiehellä tarvittiin vararullaa (jonka Valo vielä vaihtoi alkuperäiseen matkalla..). Etäisyys kasvoi 5 metristä 20 metriin treenin aikana.

Sunnuntaina palauteltiin lähipellolla Eetun kanssa, eli 3 toistoa rullantuontitreeniä 20-30 m matkalla. Loistavia, vauhdikkaita tuonteja, paljon leikkimistä ja hupailua.

Ei kommentteja: