sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Pihkan hakukoe + su hakutreenit Laitamaantie

Pee oli ässä. Pihka suoritti kaikista edeltävistä haasteista huolimatta eilen haun peruskokeen pimeäosuuden hyväksytysti, lisäksi kaikista osa-alueista napsahti erinomainen. Pee nosti alueen kierrossa 2 maalimiestä alueen keskeltä. Loistavat ilmaisut. 3. maalimiehen etsintä olikin tuskaisempaa, mutta etenin päättäväisesti ensin kompassin suunnalla kulmasta kulmaan ja lopulta vielä toisen lävistäjän, jolta Pee sitten nosti viimeisen maalimiehen. Lopussa Pee väsyi selvästi, jouduin tsemppaamaan jnkv, mutta väsymyksestä huolimatta reagoi hajuun ja ilmaisi vielä viimeisen loistavasti. Hallinta ihan ok, mutta edelleen edistää ja nousi kerran seisomaan paikallaolossa. Kaukokäskyllä heti maahan. Kaikenkaikkiaan olen supertyytyväinen, Pee suoritti kokeen kuitenkin vain 4,5 min hitaammin kuin bordercollienarttu vaikka lopussa edettiinkin verkkaisemmin.

Tänään treeneissä Valolle 3 maalimiestä, taas rullaa. Eka juoksahti metsässä taaemmas, Valo perään ja jäi pohtimaan kalliolle että mihin se nyt menikään.. ratkaisi kuitenkin itsenäisesti ja toi rullan ok. 2. maalimiehenä uusi tuttavuus taputusavulla, ei ottanut rullaa hyvin. Lähetin uusiksi, rulla nyt maalimiehen vieressä maassa, tämä ok. Kolmas maalimies piilossa n. 40 m, loistava kokonaisuus. Lopetettiin tähän. Valon kanssa edelleen jonkinverran häiritsee sen eteneminen maalimiehelle, joka on ihan ok mutta ei täydellisen innokas. Näytöt Valo meni ihan sata lasissa ja loistavasti. Missä siis vika? Mun mielestä maalimiesmotivaatio on, koska näytöt menee niin hyvin, mutta jokin mättää maalimiehen etsimisvaiheessa -epävarmuus ilmaisussa, mikä????

Pihkalle palauttava treeni, etsintänä, 2 maalimiestä. Eka löytyi suht nopeasti, ihan peruskauraa. 2. maalimies oli jotenkin kinkkinen, Pee ilmaisu kallion alapuolelle, josta tosin korjasi sitten maalimiehelle kun ehdin paikalle. Keli oli tihkuinen, hajut painui alaspäin..? Peelle superpaljon lelurevittelyä ja lopuksi mehua ja pullaa treenikavereille kiitokseksi ja vähän Pihkallekin..

Lisäksi nyt "hakemus" hälyryhmään Pihkan kanssa. Eli omat koulutukset on kunnossa ja Pihka saavutti oikeuden hälyryhmän eilisen kokeen myötä. Hälyryhmään mennään sitten oppimaan paaaljoon lisää kaikesta. Jos hyvin käy, Pee saattaa jokin kaunis päivä toimia oikeissa hälytyksissä virkavallan apuna.

Ei kommentteja: