sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Jälkeä ke ja to, hakua su

Keskiviikkona rannassa, isä tallasi lyhyehkön jäljenpätkän kera 4 esineen. 1 h ikää. Jäljen vanhentuessa tottista. Valolla alkoi juoksut samana päivänä.
Tottiksessa Valo oli todella löysä. Johtui ehkä juoksusta, koska en muista aiemmin kertaakaan treenanneeni noin epämotivoituneen otuksen kanssa. Paikallamakuu ok, muutoin seuraamiset, noudot jne. aivan luokattomia. Yritin palkkailla lelulla, mutta eipä siitä mitään tullut.
Jäljen nosto taas ihan surkea, lisäksi ensimmäisen esineen jälkeen multa lipesi liina kädestä ja Valo juoksi 20 m jonhonkin suuntaan. Tuli kutsusta takaisin ja jatkettiin, mutta kyllä sapetti.

Torstaina taas isä tallasi jäljen, eksyi metsään ja Pihka sai 1,5 h etsintätreenit ;o). Pihka reagoi hyvin jäljellä olleisiin esineisiin, Pee meni ilman liinaa ja bongasi kesken matkan hirvilauman jota kävi vähän juoksuttamassa... haukuttelin Pihkaa etsinnän kestäessä, joten päästiin vihdoin kuuloetäisyydelle isän kanssa.
Esineruutua, jossa Pihka, Valo ja Pessikin. Valo ihan loistava, Pihka tykkää esineen löydön jälkeen humputella esineen kanssa joten esineen tuomisessa joutuu vähän tekemään töitä. Valo nosti 3 esinettä, eteni erittäin hyvin takakulmiin.
2 h vanha jälki (ei tarkoituksella, mutta etsinnässä kesti..) nostettiin, mutta vastaan tuli pari sienestäjää ja Pessikin vielä karkasi meidän perään, joten Valo hukkasi jäljen ja mä heitin hanskat tiskiin eli valjaat pois ja autoon.

Sunnuntaina Pihkalle lyhyt motivaatiotreeni, 2 maalimiestä, eka pressussa. Nopeahkot palkkaukset haukuista. Kuseskeli hakualueella. Hallinta taas ja jälleen kerran hakusessa. Pihkakin aloitti juoksut, joten paikallaolossa mm. nuolemista ja siirtyminen ihan kamalaa. Ei kovin hyvä fiilis mennä viikon kuluttua kokeeseen. Lisäksi Pee on oireillut vas jalkaa ja ollut muutenkin outo, joten saa nähdä millainen esiintyminen on luvassa kokeessa... huoh.

Valo myös hajujen perässä, 2 maalimiestä, rullailmaisua, eka maalimies ihan ketuilleen, oli käynyt kuonolla tökkäämässä rullaa mutta ei ottanut. 2. otti hyvin. 2. mm erittäin hyvä.

Treeniähky. Harmittaa jäljen alamäki ja edessä oleva 4 viikon juoksujen ryydittämä ajanjakso. Lisäksi olen 100% varma, ettei Pihkan hakukoe mene läpi lauantaina, vaikka Pee on juoksuttomana ajankohtana loistava ja varma.

Ei kommentteja: