tiistai 27. marraskuuta 2007

Teematottista

Nopeat treenit omalla pihalla Valolle, teemana lähinnä nouto. Lopuksi vähän seuraamista.

Aluksi 2-3 toistoa kapulan tuomista siten, että kapula ohjaajan ja koiran välissä. Taas ongelmia paikallaan pysymisessä, mutta loppua kohti paarani. Nyt otti kapulan oikeasta kohtaa, ei pudotellut tuodessa jalkoihin.
Seuraavaksi Valo perusasentoon, heitin kapulan n. 5m päähän. Tässä ei ongelmia odottamisessa, annoin käskyn katsekontaktista. Taas kaikki toistot kapulan pitämisen kanssa ok, kerran sylki kapulan jalkoihin. Pihatreeneissä siis selkeästi varmempaa suoritusta noudossa. Näitä pitäisi ottaa lisää ja alkaa hiomaan luoksetulon loppuasentoa ja sitä kautta sitten noudon loppuasentoa ja kapulan antoa. Haluaisin kapulasta irroituksen selkeästi käskyn alle, eli Valon olisi pidettävä kapulaa suussaan vaikka itse siihen koskenkin.

Lopuksi seuraamista. Aluksi apuna namikäsi, jaksoi pari aloitusta ok, palkkasin ihan parista askeleesta. Sitten alkoi taas haahuilu, joten otin käteen patukan. Patukan kanssa suoritus parani olennaisesti, joskos sitten toistoja patukkahoukuttimella -> vireyttä pitäisi vähän tutkailla, eli miten paljon voi nostattaa ja miten vaikuttaa suoritukseen. Kokonaisvaikutelmana Valo on ihan ok motivoitunut tottiksesta, mutta voisi olla enemmänkin...

Ei kommentteja: