lauantai 1. joulukuuta 2007

Hakutreenit

Valo ensimmäisissä virallisissa hakutreeneissä. 4 maalimiestä, tavattiin kaikki ensin keskilinjalla, antoivat makupalan ja lähtivät 2 mm kummallekin puolelle keskilinjaa n. 30 metriin. Valo juoksi x:ää maalimiesten välillä, jotka kutsuivat koiraa vuorotellen. Valolle oli hankalaa vaihtaa samalla puolella olleelta maalimieheltä toiselle, tuli aina keskilinjalle hakemaan multa suuntaa. Muuten meni suht ok, vauhdikkaasti maalimieheltä toiselle. Seuraavissa treeneissä suurinpiirtein samanlainen treeni, nyt pelkkiä keskilinjan ylityksiä ilman maalimiesten kutsumista.

Pihkalle 100 m x 200 m etsintäalue, 3 maalimiestä. Otettiin ensimmäistä kertaa alue etsintätyylillä, koska koko Peen hakuharrastuksen ajan olemme hakanneet päätä seinään pistojen takia... nyt en enää jaksa liikaa murehtia asiasta, keskitymme tulevaisuudessa ehkä enemmän tokoiluun ja raunioille.
Pihka teki aloituksesta hienon suoran 40 m piston (!), sen jälkeen siksakattiin alue systemaattisesti läpi. Pihka nosti kaikki maalimiehet hyvin, ilmaisuissa ei ongelmaa. 2. maalimiehen jälkeen Pee nappasi maasta kepin ja olisi halunnut revittää sen kanssa, tämän jälkeen oli hieman käynnistysvaikeuksia etsinnän jatkumiseen. Jatkoi kuitenkin ja hajun saatuaan nosti mm:n hyvin.
Treenikaveri/kouluttaja oli sitä mieltä, että koepaikka kevääksi heti varaukseen. Jäämme pohtimaan asiaa ja odottamaan pentusuunnitelmien varmistumista.

Treenien ja lenkin jälkeen Valon kanssa taas vähän tottista, ensin paikallamakuu, seuraamista, eteenmenoa ja liikkeestä istuminen. Jotain hyvää, jotain huonoa. Liikkeestä istumista jatketaan ainakin..

Ei kommentteja: