sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Hakutreenit 5.1.

Kattiksen keittis.
Valolle 2 maalimiestä, tuulireagointiharjoitus. Otettiin maalimiehet kaistaleille, ensimmäinen ison kiven takana. Alku oli taas hankalaa, Valon nenä painui pääasiassa maahan. Sai hajun tosi läheltä, ehkä n. 5-10 metrin päästä, nosti nenän ylös, meni ok maalimiehelle.
Toisella kaistaleella päästin Valon irti heti kun nenä nousi maasta. Valo oli (?) hajulla, tarkensi jonkin aikaa kuusen alla makaavaa maalimiestä, meni ok maalimiehelle.

Parkkipaikalla ensimmäiset rullatreenit: hetsailin rullalla Valoa, heitin irtorullan maalimiehelle joka meni muutaman metrin poispäin ja jäi kyykkyyn rullan kanssa. Valo nouti loistavasti, tuli ilman kutsua takaisin luokse. Rullan palautuksen aikana maalimies tuli vähän kohti meitä ja kun sain Valon käännettyä oikeaan suuntaan, mm otti muutaman askeleen poispäin. Samanaikaisesti päästin Valon "näytölle". Purkissa palkkana maksalaatikkoa.
Seuraava toisto meni vähän ketuilleen, Valo lähti hyvin ja otti rullan, mutta jäi haukuskelemaan maalimiehen eteen. Annoin hetken kuluttua tuo -käskyn, jolloin otti rullan ja toi sen hyvin. Näytölle lähti hyvin, tehtiin samalla kaavalla kuin ensimmäinenkin toisto.

Iltapäivällä kotipihalla vielä kaksi rullan noutotreeniä Eetun avustuksella. Muuten sama kuvio, nyt mm ei liikkunut ilmaisun ja näytön välillä. Toimi hienosti!

Ei kommentteja: