lauantai 4. lokakuuta 2008

1/2 vuoden päivitykset

Eli mä olen ollut ruokottoman laiska kirjoittamaan treeneistä. Suurin syy (seli seli) oli loppukevään tenttipaineet ja kesällä työnteko ja vähäinen treenaus. Nyt kannettava tietokone meni vaihtoon ja tajusin kadottaneeni kotisivujen päivittämisessä hyödyllisen työkalun, joten niitäkään päivityksiä ei tulla näkemään aikoihin koska mitään koodihirmua musta ei saa tekemälläkään.

Lyhyesti pieniä saavutuksia kesän ja syksyn puuhista:

Valo debytoi näyttelyssä kesäkuussa Forssan KV-näyttelyssä ja korjasi koko potin olemalla JUN ERI 1 PN-1 SERT ROP. Wow. Heinäkuussa misseiltiin taas, tuolloin Valo oli NUO ERI 2 PN-2 VA-SERT. Wow tämäkin, puolisisko Pop oli hienosti ROP. Loppukesä pudoteltiin turkkia, joten seuraavan näyttelyn ajankohta on vielä pohdinnassa.
Valo on tehnyt haussa rullailmaisun kanssa töitä, edelleen tässä on paljon työsarkaa. Kiintorullaan voi siirtyä aikaisintaan ensi vuonna. Muuten Valo etsii hyvin, ja erityisesti rakennusetsintätreeneissä Valo oli loistava.
Jäljellä töpeksitään entiseen malliin, välillä edetään, sitten taas ei. Pyrin kuitenkin treenamaan, Valo nauttii jäljistä, varmuutta tekemiseen tarvitaan.
Tokokisat siintää haaveissa -jahka pari liikettä jaksetaan työstää hyvin loppuun ja saadaan häiriötreeniä tarpeeksi, olisi pikkuhiljaa aika ilmoittautua ALO-luokkaan.
Valon terveystutkimukset elokuussa paljastivat ikävän yllätyksen: lonkkatulokseksi tuli D/D ja oikeassa lonkassa kohtalainen nivelrikko. Agilityhaaveet ja pk-treenit jäivät pois meidän tulevaisuudesta. Valo myös popsi syyskuun lopussa järjettömän määrän rautakapseleita yksin kotona ollessaan ja hoidettiin eläinsairaalan teholla rautaintoksikaation vuoksi. Toipuminen on vielä kesken, mutta toistaiseksi Valo voi erittäin hyvin ja suurin huoli on jo väistynyt.

Pihka suoritti syyskuussa Pelastuskoiraliiton haun peruskokeen päiväosuuden yleisarvosanalla erinomainen. Hallittavuudessa oli puutteita siirtymäosuudessa, mutta maastosta Pee sai kaikista osa-alueista erinomaisen. Marraskuussa osallistumme haun peruskokeen pimeäosuuteen. Haussa Pee on alkanut toimia kuin ajatus, ihan mahtavaa tehdä hommia motivoituneen ja ikää myöten sivistyneen :D otuksen kanssa!
Pihka osallistui syyskuussa Eckerön KV-näyttelyyn kasvattajan kanssa ja tulos oli hieno AVO ERI 1 PN-1 SERT CACIB ROP. Wow jälleen.

Ei kommentteja: