tiistai 24. helmikuuta 2009

Taasen tokoilemassa

Aamusta heti taas kennelmajalle.

Pihka aloitti, ajatuksena kisamaisempi treeni kaikilla liikkeillä, palkkaus joka toisen liikkeen jälkeen. Paikallaolo vain 15 s, matka niin pitkä kuin kenttää riitti, ei yhtään ininää. Hieno homma, palkkaus.
Vapaana seuraaminen kaikilla herkuilla. Kohtuullisen hyvä. Pysähdyksissä Pihka ei pysähdy niin särmästi kuin haluaisin, ottaa pari askelta liikaa eteen ja sitten palaa paikalleen sivulle. Käännökset jees, juoksu ja hidas ok. Suoraan liikkeestä seisomiseen. Tämä hieno, toivomisen varaa seuruissa. Loppuasentoa myöten hieno, palkkaus. Luoksetulo taasen piiitkällä matkalla, hyvä on. Hyvä loppuasento ja vauhti. Suoraan liikkeestä maahanmenoon. Seuruun alku oli niin huono, että aloitin pari kertaa alusta. Kun lähti hyvin, suulliset kehut. Maahan hyvä, takaisin tullessa ajattelin koukata vähän taaempaa johon Pee vaihtoi asentoa. Palautin ja lähestyin uudelleen, nyt taakse muutama askel, hyvä oli. Palkkaus. Viimeiseksi hyppy. Ennen treeniä olin käynyt asentamassa nakkialustan esteen taakse ilman että Pee näki. Nyt kokeenomaisesti esteelle, ensimmäisestä käskystä ei hypännyt, otin puoli askelta seuraten lähemmäksi. Uusi käsky, nyt hyppäsi hyvin. Latasin uudelleen vielä nakit alustalle, uusi hyppy, nyt oli hyvä. Lelurevittelyt päälle.

Valo. Aloitettiin lyhyen matkan luoksetuloilla, ajatuksena työstää sivulletuloa ilman käteen ryntäystä. Kädessä nakki, käsi otti vastaan juoksevan koiran, nätti pyöräytys sivulle. muutama toisto, Valo tulee kyllä aika kovaa. Täytyy miettiä tätä lisää. Tässä samalla hinkattiin myös paikallaan istumista, Valo kun meinaa pudota aina maahan kun aikaa kuluu vähänkin enemmän. Loppuun pari toistoa niin, että jätin koiran, otin muutaman askeleen, käännyin, vapautin ja palkkasin heittämällä nakilla.
Kytkettynä seuraamista. Vaihteleviä pätkiä, kaikkia käännöksiä. Alkupuolella Valo irtosi oik käännöksissä siten, että heitti koko takapäänsä ulkopuolelle. Namikäsi avuksi, parani. Lisäksi vas käännöksissä Valo kääntyy heittämällä takaosaa niin, että melkein peruuttaa ja jää hetken jälkeen seuraamisesta. Mun täytyy joko kääntyä hitaammin tai miettiä tätäkin tarkemmin...

Hyppy. Vain 3 laudalla, taas namiasetti valmiiksi ladattuna. Valo oli hyvä, valmistelin osoittamalla eteen, hieno hyppy. Toistettiin kerran. Lopuksi pitkän matkan luoksetulo, palkkaus heittämällä lelu taaksepäin.

Ei kommentteja: