lauantai 7. helmikuuta 2009

tottistelut Oitttaalla

Hyödynnettiin toisten pitkien treenien jälkeinen tottisinto, parkkiksella tokotusta Gabin ja aussi Scifin häiriössä. Ensin Valo.
Valon kanssa seuraamispätkiä, joissa monta ongelmaa... nti poikittaa, edistää ja puskee ja näykkii reittä alussa, parin toiston jälkeen asettuu paremmin ja tekee keskittyneemmin. Vika tod näk mun palkkauksissa, oon aika paljon revitellyt lelulla seuruiden jälkeen. Tänään namipalkalla. Lisäksi liikkeestä maahan, tämä nättiä. Liikkeestä seis vaatii käsiavun, mutta nätisti odottaa paikoillaan. Sisällä ollaan yritetty iskostaa stop-käskyä, jatketaan ruokakipolla edelleen. Lisäksi pari noutoa, Valo tarjosi palautusta suoraan sivulle. Kumma juttu, mutta otin Valon toiminnan ilolla vastaan :) malttoi vielä kohtuu nätisti kapulan kanssa istuakin. Paikallaolo alle 1 min, mutta Gabi käveli Scifin kanssa mun ympäri, nätisti pysyi. Kuono ei ole maassa täydellisesti, mutta silti olin tyytyväinen.

Pihkan kanssa lähinnä seuruupätkiä, simuloitiin kokeenomainen tilanne, jossa Gabi testaajana. Kaksi ekaa lähestymisyritystä ei onnistunut kovinkaan hyvin, Pee edisti ja teki kaikenlaista, käännyin väärän käytöksen aikana aina pois, jolloin Pihkasta tuli skarpimpi. 3. lähestymisyritys oli jo nättiä seuraamista. Toistettiin vielä kerran.

Ei kommentteja: